Gewoon Rina

Accessoires, Design, Interieur

 

‘Gewoon’ Rina heeft tijdens haar studie Interieurvormgeving en Meubelontwerp de “Fold Me” vaas ontworpen. Dit hippe en frisse product is net als haar ontwerpster ontstaan, geboren en getogen in Weert. 

De ‘Fold Me’ vaas wordt handgemaakt en is er in 17 verschillende kleuren, waarvan ook semi transparanten kleuren zodat je de bloemenstelen door de vaas heen ziet voor een gaaf effect! Door de flexibiliteit van het materiaal is de vaas uitermate geschikt voor zowel kleinere bosjes bloemen als een groot boeket of een leuk plantje. Bij aankoop van een bosje bloemen denk je niet direct aan het interieur van de ontvanger en of deze wel een vaas on huis heeft. Met de ‘Fold Me’ vaas maak je het plaatje compleet en geef je een origineel cadeau wat direct kan stralen!

Sinds de komst van haar dochter Storm is Rina ook in de ban van originele baby/kinderproducten, samen met haar moeder Wilma zijn ze met veel plezier aan de slag gegaan! Op zoek naar een origineel kraamkado? Bezoek dan zeker even onze kraam 😉

Volg mij op Facebook voor leuke win acties en aanbiedingen.