Staatsie Vivere

Eten & Drinken, Lifestyle

Staatsie Vivere

Staatsie Vivere, het unieke complementaire gezondheidscentrum van Limburg. Gevestigd in een prachtig pand in Kelpen-Oler, een paar minuten verwijdert van de A2. Opgericht door Laura Triepels-Broeders in 2014 waarmee een lang gekoesterde wens in vervulling is gegaan, namelijk een gezondheidscentrum met en breed scala aan complementaire disciplines onder 1 dak.

Dit alle binnen een uniek samenwerkingsverband en met een gelijke mindset, namelijk helpen vanuit alle aandacht en het gevoel voor die cliënt/ patiënt. Binnen het centrum zijn 8 therapeuten werkzaam met ruime ervaring, kennis en kunde. Tot de mogelijkheden behoren o.a.; massages, homeopathie, energetische behandelingen, bodywraps, hypnose en hypnotherapie, psychologie, quantum touch, body en mind, aromatherapie, intuïtieve en spirituele ontwikkeling en meditatie.

Staatsie Vivere is de plek om te zijn voor complementaire zorg in Limburg. Ervaar zelf de ruime mogelijkheden van dit centrum en de betrokkenheid van de therapeuten. Voor alle informatie of het maken van een afspraak kunt u terecht op onze website.